29 Kasım 2012 Perşembe

Tavuklu marul salatası

 
 
 
 
Malzemeler
 
Haşlanmış yarım tavuk göğsü
Yarım göbek marul
5-6 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı mayonez
2 yemek kaşığı mısır
1 diş sarımsak
karabiber
tuz
 
Tavuk göğsünü elinizle lif lif küçük parçalara ayırın. Yarım göbek marulu orta incelikte doğrayın. Yoğurt ve mayonezi karıştırın, baharatları ve sarımsağı da ekleyip tüm malzemeleri birlikte karıştırıp sevis yapacağınız tabağa alabilirsiniz.


2 yorum:

  1. Az once tadina baktim yaptigim bu tarifin ,ellerinize saglik ..Yakin bir zamandir sizi takip ediyorum..pratik ve lezzetli tarifler..Acikcasi anlatiminizda sade ,dolandirmadan yaziyorsunuz tarifleri...
    Tekrar ellerinize saglik

    YanıtlaSil
  2. Adsız teşekkürler beğenmenize sevindim

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı bekliyorum