20 Haziran 2013 Perşembe

Huggies yeni bebek bezi



Bir süredir Fikrimühim üyesiyim. Ve bu hafta ilk kampanya kiti elime ulaştı. Huggies bebek bezinin yeni ürünü kız ve erkek bebeklere özel olarak üretilmiş. Renkleri ve dış tasarımı kız ve erkekler için farklı olarak dizayn edilmiş ürünlerin emici bölgeleri de farklı yerlerde bulunuyor. 

Daha önce Huggies in organik pamuklu ürünlerinden kullanmış memnun kalmıştım. Lakin 3 numaradan sonraki ürünleri bu özellikte olmadığı, dokusu daha sert olduğu, bel bölgesi esnek bantlı olmadığından başka bir marka ürüne geçiş yaptık. 

Şimdi Huggies yeni çıkardığı bu yeni ürün ile 3-4-5 numarada da yumuşak dokusu, esnek bel bandı, kokusuz olması, kullandığım beze göre daha geniş olması ve özel emici bölgesi ile tekrar tercih sebebim olacak. 

Yapışkan bantların beyaz olması tek hoşuma gitmeyen tarafı oldu. Bandı kolay fark edip açabilmek için renklendirilmesi daha iyi olabilirdi. 



Huggies bu yeni ürünü denemek isteyenlere numune bez gönderiyor. İlgili link...




2 yorum:

  1. Iyi günler sanırim 1 kac bez çıkmış icinden.bende form doldurdum bekliyorum,merak ettim kargo ücreti aldılar mi?bide paket içeriginde neler var?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gec bir cevap olcak, 4 adet kadar bez vardı, kargo ucreti odemedim.

      Sil

Yorumlarınızı bekliyorum